Salgsafdelingen

Åbningstider:
Hverdage: 9.30-17.00
Lørdag: LUKKET (eller efter aftale)
Søndag: 10.00-15.00
Carlo Bjerg
Indehaver & Salg
Glad ejer af Silkeborg Caravan Center siden 1985. Står primært for salg/indkøb og forsikringsskader
Jesper Bjerg
Salgschef
Jesper er svigersøn af huset og har haft sin gang i forretningen siden 1999. Han har primært at gøre med salg/indkøb, samt marketing
Britt Romby Bjerg
Indehaver. Administration & Butik
Britt er datter af huset og står for indskrivning på værkstedet, reklamationer, men har også sin gang i butikken. Har været i huset siden 2008.
Henrik Romby Bjerg
Indehaver & Salg
Henrik er søn af huset og har primært sin gang som specialist på værkstedet, men er også at finde i butikken i weekenderne. Har været i huset siden 2005.
Kirsten Tang Bjerg
Indehaver. Økonomi & Administration
Kirsten sørger for den økonomiske del af forretningen, samt opretholdelse af god ro og orden:) Har startet Silkeborg Caravan Center sammen med Carlo i 1985.
Frederik Wils Dalsgaard
Salgselev
Frederik er vores nye salgselev. Han vil med bedste evne hjælpe og ekspederer kunderne i butikken. Frederik har været med på holdet siden 2020.
Lars Sunesen
Butiksmedhjælper
Lars er vores tilkalder hjælp når det kniber med mandskabet i forretningen. Lars er ivrig campist og har mange års erfaring i campinglivet. Har været på holdet siden 2012.
Klavs Østergaard
Weekend sælger
Klavs er vores sælger i ferieperioderne, højsæsonen eller hvis det kniber med tiden hos sælgerne. Klavs har tidligere været fastansat hos os fra 2015-2018.