Sådan finder du det rigtige størrelse telt.

For at finde det Isabella telt der passer på din campingvogn, skal man kende campingvognens A-Mål.
Dette findes ved at måle totallængden på campingvognens teltskinne, helt ned til jorden, som den stiplede røde linie på billedet til venstre.


Hos Silkeborg Caravan Center kan vi fremskaffe alle modellerne fra Isabella, såfremt de er på deres lager. Du kan se mere til deres spændende sortiment ved at klikke på logoet 
nedenunder.

Isabella

Space
DEMOTILBUD - KOM SELV OG TAG NED! Space er et fritstående opbevaringstelt, som er let at opstille. Ventura Space har en fuld ståhøjde på 2 meter og en praktisk åbning, så du hurtigt kan få dine ting ud og ind. For at skabe et behageligt indeklima og sikre at dine ting ikke bliver fugtige eller jordslåede, er Ventura Space udstyret med permanent ventilation på bagsiden af teltet. Nypris 3.795,- Teltet er perfekt til opbevaring af cykler, grill m.m. Måler; 220 x 150 cm Højde 200/170 cm Vægt 22,5 kg
Commodore Dawn 1100
A-mål
1100 cm
Dette Commodore Dawn er brugt men står næsten som nyt. Der medfølger CX stænger som er de lette fiberstænger. Commodore Dawn er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materialebrug. Dybden på 3 meter og muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping. Integrereret udluftning i front. Myggenet i begge gavle.
Ambassador Seed 1015
A-mål
1015 cm
Dette Ambassador Seed er brugt, men i pæn stand. Ambassador er det ultimative rejsefortelt, der er ukompliceret at stille op og med begrænset vægt, en dybde på 2,50 meter og alle ønskelige åbningsmuligheder.
Annex Etna 220
Lager nr.
403852201
Til dette Annex 220 medfølger der zinox stænger. Passer på: Penta, Universal 420/360, Adria Action 361/391, Ventura Marlin, Ventura Freestander Cumulus
Ambassador Emotion 1050
A-mål
1050 cm
Dette Ambassador Emotion er brugt, men standmæssigt rigtig pænt. Der medfølger CarbonX stangsæt. Med mere end 30 år på markedet forpligter navnet ”Ambassador” som værende det ultimative rejsetelt, der er ukompliceret at stille op og med begrænset vægt, en dybde på 2,50 meter og alle ønskelige åbningsmuligheder.
Capri Lux 1000
A-mål
1000 cm
Dette Capri Lux 1000 er brugt og sælges uden stænger og gardiner mm. Stand ok, men trænger til en vask. Kom gerne og se forteltet inden evt. køb.
Pacific D300 Antracite - 1025
A-mål
1025 cm
Dette Ventura Pacific D300 - 1025 er brugt. Der er en lille flænge i udhænget som har fået en lappe. Der medfølger stålstel til forteltet. Kom gerne forbi vores butik og se forteltet inden evt. køb. Ventura Pacific D300 er syet i IsaLite, som gør det let at holde rent takket være den ydre belægning. Forteltet er grundet dens lave vægt også det ideelle valg til dig som rejser.
Ventura Pacific D300 Antracite A1015/G19
A-mål
1015 cm
Dette Ventura Pacific D300 med et A-mål på 1015, er brugt få gange og står næsten som nyt. Der medfølger IXL stænger som er lette fiberstænger samt gardiner. Ventura Pacific D300 er syet i IsaLite, som gør det let at holde rent takket være den ydre belægning. Forteltet er grundet dens lave vægt også det ideelle valg til dig som rejser.
Annex Isabella Grey 250
Dette Annex grey 250 fra isabella er brugt, men i rigtig pæn stand. Der medfølger CX stangsæt som er de lette fiberstænger. Dette anneks passer til: Prisma, Commodore, ­Ambassador, Capri North, Magnum, Ventura D250/300, Forum
Penta Flint 1075
A-mål
1075 cm
Dette Penta Flint er brugt men i pæn stand. Der medfølger Mega stel. Penta Flint har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt. Materialet er Isacryl, der tillader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt indeklima.
Side net standard 300
En netgavl til montering på sideoverliggeren muliggør, at hele gavlpanelet kan lynes ud og erstattes af en hel myggenetside. Det er især en fordel i varmt klima, hvor god ventilation er et ”must”.
Commodore Dawn 975
A-mål
975 cm
Dette Commodore Dawn 975 er brugt, men i pæn stand. Der medfølger CX stænger som er de lette fiberstænger. Commodore Dawn er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materiale brug. Dybden på 3m. er specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping. Integrereret udluftning i front. Myggenet i begge gavle.
Isabella Capri North 1000
A-mål
1000 cm
Lager nr.
114210007
Er du rejsecampist, så er Isabella Capri North det ideelle valg for dig. Hurtig og let at transportere. De store myggenets vinduer giver god ventilation, samtidig med at de holder irriterende insekter ude. Der medfølger CarbonX stænger til dette fortelt.
Organizer
Denne Isabella organizer er brugt men står som ny. Mål på Organizer: Side (top) ca. 2,60 m. Side (bund) ca. 2,90 m. Højde ca. 1 m. Der er både vulst og knapper monteret i Organizer.
Solsejl
Dette solsejl fra Isabella er brugt, men i pæn stand. Yderligere informationer om solsejlet vides ikke. Kom gerne og se solsejlet i vores butik inden evt. køb. Solsejlet er G15 og 2,20m. dyb.
Capri Coal 1025
A-mål
1025 cm
Meget flot og velholdt rejsetelt. Isabella Capri Coal med de lette Carbon X fiberstænger.
Commodore Dawn 1075 Carbon X
A-mål
1075 cm
Årgang
2022
Dette Commodore Dawn er brugt men står næsten som nyt. Der medfølger CX stænger som er de lette fiberstænger. Commodore Dawn er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materialebrug. Dybden på 3 meter og muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping. Integrereret udluftning i front. Myggenet i begge gavle.
New line 900
Dette Isabella New line 900 sælges uden stænger. Stand er uvist og det samme med informationer om solsejlet - Kom gerne og se inden evt. køb.
Solsejl 975
A-mål
975 cm
Dette Solsejl 975 fra Isabella er brugt. Der medfølger sider i grøn til solsejlet. Stand er uvist og det samme med yderligere informationer om Solsejlet - Kom gerne og se inden evt. køb.
Sun Lux 900
Dette Sun Lux 900 sælges med sider dog uden stænger. Stand er uvist og det samme med informationer om forteltet - Kom gerne og se inden evt. køb.
Commodore Dawn 950 Zinox
A-mål
950 cm
Isabella Commodore Dawn er uden tvivl en af campisternes favoritter. Det er den, da den med dens dybde på 300 cm. er ideal både for dig som ligger fast i en længere periode, og dig der gerne vil rejse rundt. Til dette Commodore Dawn 950 medfølger der Zinox stænger.