Om Os

 

 

Silkeborg Caravan Center blev etableret den 15. februar 1985 af Carlo & Kirsten Bjerg og vi er kendt for at have et bredt og spændende varesortiment i god kvalitet fra førende grossister.

Vores varemærke er god service og leveringssikkerhed.

 

Vi er autoriseret  forhandler af Adria & Hobby campingvogne, Hobby Autocampere, Combi-Camp teltvogne samt Isabella og Dometic Fortelte. Ydermere har vi et stort udvalg i brugte camping- og teltvogne. 

 

Vores udstyrsbutik og reservedelslager er velassorteret og du kan altid finde det, du som campist har brug for, ellers skaffer vi det hurtigt hjem til dig.

 

Silkeborg Caravan Center er medlem af Campingbranchen og er autoriseret DCU Test-Center, ligesom vi er autoriseret F-Gas installatør.

 

Vi har et 400 m2 stort moderne værksted, og kan tilbyde reparation og klargøring af alle vogntyper. Dygtige fagfolk sørger for, at vognen altid er 100% i orden. Personalet er specialuddannet og kan således klare enhver form for skade. Er uheldet ude kommer du blot med vognen, vi klarer alt, også papirarbejdet til forsikringen.

 

Vigtigst af alt står vort samlede personale altid klar til at yde dig den bedste service og vejledning.

Forside